Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuolema ja Kusipää

Kim Hyeon, kusipää joka panee ketä huvittaa

Kieron Warwik, kuolema joka elää kahvilla ja vähäisillä yöunilla

Darkligns, tietoa jengistä ja olinpaikastaan

Detroit, roolipelille tärkeät paikat

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Yaryar

11.03.2019 21:52
‘’Tyynyt eivät puhu…’’ Nurisin vastaukseksi pyöritellen sormiani toisen iholla unen rajamailla pyörien. Tiesin, että heti unen päästä kiinni saatua nukkuisin kuin tukki, joten jos toinen halajaisi johonkin liikkua niin luultavasti saisi potkia minut lattialle asti - en minä siltikään mihinkään heräisi, hitto vie minua oltiin suotu kyllä unen lahjoilla joista osan voisin kiltisti lahjoittaa Kieronille ilomielin.

‘’Sinun tässä pitäisi nukkua, ei minun…’’ Mumisin huokaisten. Minähän olin terve kuin pukki lukuunottamatta kaulan kipua johon ei makoilu auttanut sitten laisinkaan - mutta se ei nukkumisella paranisi. Tarvitsisin siihen lääkkeeksi kasan shotteja ja Amoksen paskoja ideoita.

Nimi: Razeback

11.03.2019 21:32
Oranssit hiukset tanssahtelivat sormieni väleissä pyörähdellen. Miehen keho oli lämmin ja lämmitti minua mukavasti, vaikka hän olikin hieman painava kipeää haavaa vasten. Seurasin tuon liikkeitä, hätkähtäen hieman kosketusta paitani alla, vaikka se olikin lämmin ja mukava.

"En sanonut että voisin olla tyynysi." Tuhahdin terävästi. Toki en juurikaan asiasta välittänyt, jos mies olisi nukahtanut syliini, minulla oli kirja jota lukea. Toisaalta tuon oleminen saattoi voimistaa kipuja kyljessä, mutta voisin sitten työntää tuon pois, jos tuntemukset ylittävät sietämättömän rajan. En ollut niin herrasmies että olisin purrut vain hammasta yhteen ja antanut prinsessan nukkua sylissäni. Tällä hetkellä minun oli pakko pitää huolta itsestäni, jos halusin vielä terveen kehon.

Nimi: Yaryar

07.03.2019 18:20
Jos Kieron olisi ollut kuka tahansa muu niin olisin jo lähtenyt ja lakannut hänen seurassaan olemisen. Lyhyet vastaukset, suorastaan raivostuttava käytös - asioita, joita en vain voinut sietää. Siitä huolimatta viihdyin prinssin seurassa. Hänen kanssaan saatoin rauhoittua, olla omalla tavallaan oma itseni. Se ei tosin tarkoittanut, että en olisi Amoksen seurassa itseni - tämä Kieronin kanssa olo toi minusta lähinnä uusia piirteitä esille.

Kuljetin toisen käteni haukotuksen saattelemana miehen paidan alle,
“Jos nukahdan syliisi, voit potkia minut alas.” Hymähdin pehmeästi, vaikka olinkin tosissani. Luultavasti Kieron olisi saanut tehdä mitä vain enkä olisi suuttunut.

Nimi: Razeback

07.03.2019 15:40
Hymähdin naurahtaen miehen nurinoille. Tuo oli kuin lapsi, joka ei saanut haluamaansa. Toki tajusin että toinen vain pelleili, mutta silti se sai minut pudistamaan päätäni.
"Hmm, aivan, miltei unohdin että olet niitäkin." Virnistin leveästi, leikkisästi toisen puoleen. En voinut olla myöntämättä etteikö mies olisi komea, sillä sitä hän oli. Mutta ilmeisesti myös itsekkyyttä ja itsevarmuutta löytyi, ihan kun en olisi saanut huomata niitä jo. Hyeon oli jopa välillä uhkarohkea, enkä tiennyt oliko se hyvä vai huono piirre hänessä.

"Kello on vasta kaksi." Totesin, alkaen silittämään miehen oransseja hiuksia. "Mutta voit minun puolestani mennä nukkumaan, jos haluat." Jatkoin vielä rennompaan sävyyn. Ei minua haittaisi jos toinen nukkuisi, voisin itse lukea tai mennä katsomaan televisiota.

Nimi: Yaryar

07.03.2019 14:41
Naurahdin kuullessa toisen sanat leikkien säästelystä muita varten. Mutristin huuliani leikkien pettynyttä.
“Haluan leikkiä sinun kanssasi.” Nurisin muka pettyneenä ristien kädet rinnalleni ja tuimasti tarkkailin mustahiuksista, kunnes en voinut olla naurahtamatta kuullessa toisen sanat suhteen kannalta.

“Unohdit tärkeimmät muru, olen myös komea ja rikas…” Virnistin leikkisästi haroen sitten hiuksiani. Kieron oli suloinen - siitä ei päässyt yli eikä ympäri. Hivuttauduin lähemmäs toista kuin huomiota kaipaava kissa ja lopulta laskin pääni suorastaan varovasti toisen syliin.
“Väsyttää…” Murahdin suorastaan kyllästyneesti. En halunnut nukkua vieläkään, koska mustahiuksinen prinssi tuskin nukkuisi ennen yön tuloa, mutta en voinut mitään väsymykselle. Sen kilpailun häviäisin.

Nimi: Razeback

07.03.2019 09:03
Minun oli pakko naurahtaa ääneen miehen toteamukselle. Vai hän hoitajan puvussa, ei ehkä mikään maailman suloisin näky.
"Ei kiitos, voit säästää ne roolileikit jollekkin toiselle." Virnistin takaisin toiselle. En mieluusti katselisi hänen säärikarvojaan tiukassa hoitajan mekossa koko sitä aikaa kun paranen.

Katsahdin mieheen miettivästi. Vai tuli hänelle parempi olo jos saisi maksaa, outo tyyppi, tosiaankin.
"En aijo sanoa vastaan." Myhähdin sitten lopulta. Jos toinen nyt vaatii, niin siinäpähän maksaisi. Ei menisi minun rahani.
Tuijotimme toisiamme pienen hetken hiljaisuudessa, kun yritin miettiä mitä mies tarkoitti sanoillaan. Ja ennen kaikkea, mitä voisin hänelle vastata. Minulla ei oikeastaan ollut mielipidettä toisen tahtomiseen olla poikaystäväni, se oli minulle niin vieras käsite.
"Sinä? Suhteen mies?" Kysyin huvittuneena. "Vain koska olet pitkä ja vahva, ei tee sinusta miestä." Jatkoin vielä hymähtäen. En uskonut sukupuolirooleihin parisuhteissa, mutta en tiennyt voisiko meidän suhdettamme edes kuvata sillä sanalla.

Nimi: Yaryar

05.03.2019 20:02
‘’Tuleeko minusta hoitsusi maanantain jälkeen? Voin pukeutua hoitajan asuun loppu viikoksi.’’ Virnistin mietteliäästi kun vain ajattelin miten Kieron olisi vuoteen omana - joka ei tietenkään ollut mahdollista kun hänestä oli kyse. Silti en voinut olla ajattelematta itseäni animetytön tavoin pukeutuneena hoitajan asuun. Mielikuva oli kaikin puolin mielenkiintoinen.

‘’Hm, köyhä? Ei, en usko. Minulle vain tulee parempi mieli jos et joudu maksamaan.’’ Olisin halunnut lisätä, että halusin maksaa jotakin sellaista minkä olin itse aiheuttanut, mutta hiljennyin. Kieron tuskin olisi arvostanut moista kommenttia, ‘’Ja treffien jälkeen aion kutsua sinua poikaystäväkseni ja minulla on velvollisuus maksaa kulusi.’’ Virnistin leikkisästi, ‘’Olenhan tämän suhteen mies.’’ Lisäsin huvittuneena katse pysähtyen toisen kasvoihin.

Nimi: Razeback

05.03.2019 19:05
"Noh, en olekkaan nainen." Naurahdin ja hörppäsin viimeiset litkut mukistani. Keraaminen muki kolahti yöpöytää vasten kun laskin sen pois. Käännähdin paremmin miehen puoleen, katsomaan tuon makoilua.

"Alkaa maanantaina." Sanahdin. "Loppuviikko tulisi ottaa rauhassa, niin vähän ylimääräistä liikkumista kuin mahdollista." Selitin. Olin kaivannut kotia ja rauhaa, joten kyseinen lääkärin määräys sopi minulle paremmin kuin hyvin. Ehkä yhdet treffit mahtuu myös johonkin väliin, jos mies nyt vaatii.
"Luuletko että olen niin köyhä?" Kysäisin väsyneen huvittuneesti. Eiköhän minulla rahaa olisi sairaalalle maksamiseen.

Nimi: Yaryar

05.03.2019 14:21
“Naisilla on yleensä helvetillinen lista, mitä treffit saa ja ei saa olla…” Naurahdin ajatuksiin vaipuneena, “Toisaalta et ole järin vaativa ihminen.” Kohautin harteitani huvittuneena. Luultavasti mustahiuksiselle riittäisi jokin tavallinen ravintolareissu, ilmainen ruoka kelpasi kaikille.

“Koska sinulla on kuntoutus?” Kysyin nyökäten jalkaa kohden lopulta vaihtaen asentoani niin, että pääni oli mustahiuksista kohden ja jalat koskettivat seinää - makasin selälläni sängyllä ja tarkkailin kattoa.
“Maksan kyllä kulut.” Ei se ollut ensimmäinen kerta, mutta en halunnut, että mustahiuksinen prinssi kärsisi sairaalakuluista jotka olivat aina helvetillinen suoritus rahapussukalle.

Nimi: Razeback

05.03.2019 13:11
Tuhahdin huvittuneesti miehen puheelle. Hän oli kyllä outo tapaus.
Pidetin kahvikuppia molempien kämmenten välissä, tuntien kuinka se pikkuhiljaa viileni. Tutkailin miehen kasvonpiirteitä mietteliäs ilme omilla kasvoillani. Lopulta pudistin pienesti päätäni.
"Mitä vaatimuksia?" Kysäisin hieman hymyillen. Pitäisikö minulla olla jotain vaatimuksia? Millaisia niiden pitäisi olla? Illallinen kaupungin kalleimmassa ravintolassa, vai timanttisormus lahjaksi? En todellakaan osannut sanoa mitään. Eikö treffien idea ollut nauttia toistensa seurassa tehden jotain mukavaa.

Nimi: Yaryar

04.03.2019 21:53
Hänen huulensa olivat vähän rohtuneet ja tulin siihen tulokseen, että hänelle olisi ostettava huulirasva pikimmiten.
“En ole ajatellut mitään, toivon vain, että tulet paikalle - voin aina improvisoida.” Naurahdin harteita kohauttaen heittäytyen sitten suorastaan rennosti selälleni sängylle, “Minulle toisaalta treffeiksi riittäisi vain sinun paneminen.” Hymähdin huvittuneena. En tyytyisi tällä kertaa siihen, siitä huolimatta. Sitä paitsi toinen oli siinä kunnossa, että “paneminen” olisi lähinnä rakastelua eikä se sopinut imagoon. Nuolaisin huuliani heittäen lopulta kädet pääni taakse haukotellen.

“Onko sinulla jotakin vaatimuksia?” Kysyin mietteliäämmin raottaen toista silmääni. Kaikilla oli aina vaatimuksia, miksi Kieronilla ei olisi? Hän oli muutenkin omalla tavallaan hyvin monimutkainen ihminen.

Nimi: Razeback

04.03.2019 21:20
Saatoin hieman ihmetellä että toinen tajusi hymähdykseni olevan hyväksyvä vastaus. Miehen kädet olivat lämpöiset ja hieman karheat, joka arvatenkin johtuu valitusta elämäntavasta. Ei minunkaan käteni olleet pehmeät, ei sinne päinkään. Ne olivat kuivat ja kylmät.

Suutelin miestä hellästi. En tiennyt mitä ajatella treffeistä, en ollut ikinä ollut sellaisilla, saatika niitä kaivannut elämääni. Treffit vaikuttivat aina jotenkin niin pinnallisilta ja tunteellisilta, kaikelta mitä minä vihasin. Mutta ehkä Hyeonin kanssa se ei olisi niin, toivottavasti.
"Mitä olet ajatellut?" Kysäisin kun pääsimme irti toisistamme. Katselin miehen hunajaisia silmiä tarkkaavaisesti, painaen mieleeni niiden yksityiskohdat.

Nimi: Yaryar

02.03.2019 08:27
Minua nauratti miten sanattomaksi toteamuksen treffeistä hänet veti. Ajatus treffeistä sai vatsanpohjalle kutkuttavan tunteen ja typerän hymyn kasvoille. Kumarruin lähemmäs toisen kasvoja käsi tipahtaen poskelta kaulalle.
“Kiitos…” Hymisin hiljaa painaen hellän suukon toisen otsalle, “Arvostan tätä.” Lisäsin pehmeästi kuljettaen huuleni toisen omille. Hän ei tiennytkään kuinka paljon todella olin halunnut treffeille. En ollut koskaan päässyt, joten se oli minulle jotakin hyvin uudenlaista.

Nimi: Razeback

01.03.2019 22:55
Jäin hetkeksi sanattomaksi miehen toteamuksesta. Hän tahtoi viedä minut treffeille. Aivoni tekivät todella töitä sen eteen että pystyin omaksumaan sanat ja yhdistämään niiden merkityksen. Tuijotin miestä epäilevästi, punniten omia vastauksiani. Hän tahtoi viedä minut treffeille pian, ilmeisesti.

Lopulta huokaisin syvään, ottaen kahvikupin pöydältä ja juoden mustaa eliksiiriä.
"Minä kun ajattelin että saisin olla vihdoin kotona." Totesin vain huvittuneesti hymähtäen. Ei minulla kai mitään vastaan moista ajatusta, niin kauan kuin se ei olisi ilmiselvää hempeilyä, kuten huvipuistossa käyntiä hattaroiden kera. Romanttinen illallinen kävisi, kunhan se ei olisi romanttinen.

Nimi: Yaryar

01.03.2019 22:44
Hymy kohosi lähes korvasta korvaan kun vastaus tuli niin nopeasti. Toisella selvästi tuollaiset asiat tulivat refleksistä, se oli oudolla tavalla kiehtovaa.
“Haluan viedä sinut treffeille.” Ääneni oli vakava, katse rauhallisen tyyni. Olin tosissani. Minä en ollut sellainen ihminen ja Kieron vielä vähemmän, mutta tästä en antaisi hänen kieltäytyä, “Torstai tosin viikonpäivänä… Hmmmh, ehkä annan sinun levätä huomisen?” Puhuin mietteliäämmin kuljettaen sormet mustiin hiuksiin hymyillen.

“Suostuisitko takiani?” Kysyin kuitenkin nyt epävarmemmin, prinssi oli minulle yksi iso mysteeri joten reaktio moisiin sanoihin voisi olla mitä tahansa.

Nimi: Razeback

01.03.2019 22:39
Naurahdin väsyneesti, mutta huvittuneesti, miehen toteamuksiin. Itseriittoinen paska, sanon minä. Mutta ei hän kuitenkaan valehdellut, olihan hän helvetin hyvän näköinen ilmestys, en voinut kieltää.

Hymisin kysyvästi miehen sanoessa nimeni. Tapa jolla hän sen sanoi, olisi voinut kieliä jostain lempeästä ja ruusuisesta jatkosta, mutta sen sijaan sieltä tuli aivan tavallinen kysymys.
"Torstai." Vastasin automaattisesti, lihastakaan väräyttämättä. Olin aina ollut tietoinen viikonpäivistä, vaikka päivien numerot ja kuukaudet saattoivat lipsua, niihin tarvitsin kalenteria.
"Onko sinulla suunnitelmia?" Kysäisin mietteliäänä.

Nimi: Yaryar

01.03.2019 22:28
“Hyvä… en haluaisi tuottaa sinulle ulkonäöllistä pettymystä.” Hymisin pehmeästi kuullessa toisen vastauksen arpiin. Muut sormet pysyivät edelleen toisen poskella peukalon kuitenkin hipaisten kevyesti huulia hymyn kavutessa huulille.
“Tosin tällä ulkonäöllä - pettymystä?” Virnistin ilkikurisesti silmät tuikkien, vaikka sanani saattoivatkin kuulostaa narsistisilta niin minä vain pelleilin.
“Mmh… Kieron?” Kysyin pehmeästi hetken hiljaisuuden jälkeen sormet edelleen kulkien poskella - suustani saattoi olettaa tulevan rakkaudentunnustus tai hempeä kysymys, kunnes lopulta sanoin sanottavani, “Mikä päivä huomenna on?” Sairaalassa vietetyt päivät olivat sekoittaneet ajatukseni.

Nimi: Razeback

01.03.2019 21:58
Riippuen siitä kuinka hyvä miehen iho oli paranemaan, arvet tulisivat olemaan joko erittäin huomattavat tai sitten vain hieman tummemmat kohdat tuon kaulassa.
"Ei." Vastasin hymyillen. Laskin kahvin yöpöydälle, katse siirtyen heti takaisin mieheen. "Se tekee sinusta vain paremman näköisen." Virnistin hieman, kääntäen päätäni miehen käden puolelle.

Minusta arvet olivat omalla tavallaan kauniita. Ne kertoivat kuitenkin tarinaa ihmisen elämästä, ovat muistoja jostain. Hyvästä tai pahasta. Minun kehoni oli täynnä arpia, suurin osa sellaisia etten muistanut enää mistä olin ne saanut. Ihoni arpeutuu niin helposti, että pelkkä paperiviilto saattoi jäädä ihooni pieneksi arveksi koko loppuelämäksi.

Nimi: Yaryar

01.03.2019 21:50
Kuuntelin toisen selitystä mietteliäästi sormien hipaistessa lopultakin kaulaa enkä voinut olla sävähtämättä. Se oli kuin sähköisku, nopea ja kivulias. Sai sydämen hakkaamaan rinnassa. Purin hammasta irvistäen.
“Miten harmi… Rumentaako se minua?” Kysyin lähes yhtäkkiä nousten matolta sängyn luokse. Istuin polvilleni sängylle katse pysyen toisen vihreissä silmissä hetkeä ennen kuin kohotin käteni toisen poskea silittämään. Puhuin ulkonäöstä monestakin syystä, suurimmaksi osaksi siksi, että halusin ajatella jotakin muuta.

Nimi: Razeback

01.03.2019 21:42
Katselin kun mies riisui sidettä kaulaltaan. Tutkin tarkasti arpien rykelmiä, jotka täyttyivät kaulan etuosan. Ei ollut ensimmäinen kerta kun olin jotain sellaista nähnyt, joten kasvojeni ilmeistä ei varmasti paljoa voinut lukea. Arpi näytti silti pahalta, eikä se ollut vielä kunnolla parantunut.
"Etuosan iho on aikalailla tuhoutunut. Tuon paranemiseen menisi hetki." Totesin tasaisesti. "Siihen jää varmasti kivankokoinen arpi." Jatkoin siirtäen katseeni miehen silmiin.

Nimi: Yaryar

01.03.2019 21:32
Laskeuduin lattialle istumaan kun toinen oli ottanut kahvikupin vastaan. Istuin risti-istunnassa nojaten toiseen käteen katse tarkkaillen Kieronia pehmeä hymy huulilla. Pidin hänen katsomisestaan, siinä oli jotakin rauhoittavaa.

“En tiedä, sattuu edelleen tietyt asennot ja toiminnot.” Kohautin harteitani sormet lipuen kaulalle viileä virne huulille kavuten. Tartuin niskassa olevaan sideharsoon ja etsin kiinnityksen kerralla nykäisten kuullessa osittain repeytyvän äänen. Hitto, sinne meni sideharsokin osittain. Rauhalliseen tahtiin rullasi sideharsoa ja lopulta laskin sen lattialle vierelleni lisäten seuraan myös tuen.
“Miltä se näyttää?” Kysyin taivuttaen kaulaani kivusta huolimatta. En uskaltanut koskettaa sitä, pelkäsin miltä se tuntuisi.

Nimi: Razeback

01.03.2019 18:19
Olin hyvilläni siitä että mies viitsi tehdä kahvia. Makasin itse vielä hetken paikallani, kuunnellen toisen loittonevia askeleita. Kolina ja vaimea pauke kuului keittiöstä ja pystyin miltei arvaamaan että missä kaapissa mies kävi.
Ajattelin nousta juomaan keittiöön, mutta Hyeon palasikin kupin kanssa luokseni. Katsahdin häntä hieman hymyillen ja nyökkäsin.
"Kiitos." Mumisin juuri ennen kuin hörppäsin mustaa nektaria. Ehkä hieman laimeaa omaan makuuni, muttei pahaa. Lämmin kuppi miltei poltti kämmeniä vasten, joten laskin sen yöpöydälle kirjan viereen. Siirryin sitten parempaan asentoon, nojaamaan seinään sängyn päädyssä, lepuuttaen jalkoja suorana. Pohkeeseen koski jokainen liike, mutta nopeasti siihenkin olin tottunut.
"Miten kaulasi voi?" Kysäisin sitten lopulta. Nostin kupin takaisin käsiini ja hörpin hiljalleen kahviani, katsellen oranssihiuksista miestä.

Nimi: Yaryar

01.03.2019 08:50
“Mmh… Joo.” Hymähdin lopulta kun sain viimein vastattua. Nousin sängystä kissamaisesti venytellen ennen kuin edes ajattelin lähteväni. Katosin lopultakin kuitenkin vieraaseen keittiöön. Hetken pyörin ympyrää kunnes avasin oikean kaapin vain löytääkseni kahvipaketin. Hyvin tottuneesti laitoin kahvinkeittimen päälle jääden kuitenkin keittiöön odottamaan kahvin valmistumista. Ristin kädet rinnalleni katse suunnattuna ulos. Huulillani oli pieni hymy tapainen, katseessa jotakin lämmintä. Lopultakin kuulin miten kahvi tippui ja saatoin metsästää kaapista puhtaan kahvikupin. Pieni huokaus karkasi huulilta kun viimein löysin kahvikupin virkaa toimittavan kupin. Kaadoin sen lähes piripintaan ja kiitin reunojen olemassaolosta ajatuksissani. Lopulta päädyin kiikuttamaan kahvikupin Kieronin luokse.

Nimi: Razeback

01.03.2019 06:56
Kuuntelin hiljaisuudessa kuinka ulkona autot suhahtelivat ohi, tööttäilivät ja jossain kaukaisuudessa ambulanssi kiiruhti potilaan luo. Vanhassa talossa oli ohuet seinät, joten kovat äänet kuuluivat helposti sisään.

Hetken aikaa suostuin makaamaan paikoillani. En tiedä kuinka kauan oli kulunut, mutta lopulta kehoni alkoi kangistua ja olisi pakko nousta.

"Viitsisitkö keittää kahvia?" Kysäisin hiljaa. En tiennyt oliko mies hereillä vai ei, mutta kohta sen saisi nähdä.

Nimi: Yaryar

28.02.2019 22:19
Ei mustahiuksinen tarvinnut sanoja samalla tavalla kuin minä; hänen ei tarvinnut kuin koskea minuun ja olin myyty joten sormien suutelu sekä kasvojen painaminen käsiini kertoi enemmän. Sen olin oppinut, että hän ei ollut järin läheisyydenkaipuinen, joten jo pelkkä minua vasten painautuminen sai minut iloiseksi - onnelliseksi. Painoin hellän suukon toisen hiuksiin tuntien väsymyksen kehossani, mutta en halunnut antaa sille valtaa nyt kun toinen oli sylissäni. Tietenkin se olisi ollut ehkä otollisin hetki ikinä nukahtaa, mutta halusin olla valveilla ja todella nauttia tästä hetkestä - en nukkua pois sitä. Tiedä koska pääsisin rauhoittumaan seuraavan kerran tällä tavoin miehen kanssa josta välitin. Elämä oli varsinkin meillä täynnä vaaroja, joten jompikumpi voisi hyvinkin kuolla jo huomenna. Ja niin kauan kuin prinssi pysyisi hereillä niin minäkään en nukkuisi, en helvetissä.

Nimi: Razeback

28.02.2019 21:54
Hymyilin leveästi miehen kietoutuessa paremmin ympärilleni. Keräsin tuon lämpimät kädet omiini, tuoden ne huulilleni, pidellen niitä ikään kuin turvassa omien kämmenieni sisällä. Suutelin toisen sormia hellästi, lopulta painaen kasvoni miehen käsiä vasten. En osannut vastata toisen tunnustukseen mitenkään, olin vain paikoillani hiljaa, antaen oranssihiuksisen kehon lämmittää omaani.
Hymisin tyytyväisenä, se oli ainoa asia jota osasin sillä hetkellä. Olin tyytyväinen paikkaani, enkä vaihtaisi sitä mihinkään, vaikka en asiaa ääneen sanoisikaan.

Nimi: Yaryar

28.02.2019 21:39
Olin onnellinen, että mustahiuksinen ei nähnyt kasvoillani olevaa turhankin suurta hymyä kun toinen painautui lähemmäs minua. Kiedoin käteni toisen ympärille paremmin pehmeästi hymisten jotakin myöntävän vastauksen kaltaista.
“Pidän sinusta ja haluan sinun tietävän, että tekisin nyt ja tulevaisuudessa mitä tahansa takiasi.” Mumisin hiljempaa ennen kuin saatoin hiljentyä toisen hiuspehkoon piilottaen pienesti punottavat poskeni vaikka toinen ei niitä nähnytkään. Asia oli jotakin sellaista, jota minun oli pakko sanoa ja hetki oli mitä otollisin siihen.

Nimi: Razeback

28.02.2019 20:25
Hymähdin. Tottakai mies aikoisi, mitäs muutakaan. Painauduin yhä lähemmäs toista, kuunnellen tuon ääntä. Hän tarkoitti sanoillaan minua, ainakin, ei luultavasti pelkästään.
"Jos hän palaa töihin, hänet on helppo löytää." Sanahdin hymyillen. Suljin silmäni ja hengähdin syvään. En jaksanut ajatella mitään tätä hetkeä suurempaa juuri nyt, joten hiljenin itse hetkeksi. Toki tykkäsin suunnitella asioita, mutta juuri nyt olin liian väsynyt yhtään mihinkään. Nukkuisin aivan mielelläni, jos vain voisin. Ehkä illalla sitten.

Nimi: Yaryar

28.02.2019 20:05
Kuuntelin toisen sanoja hiljaisuudessa, maistellen nimeä mietteliäästi. Pitäisi keksiä mitä sille kusipäälle tekisi. Minulla vaihtoehtoja oli paljonkin, kysymys kuuluikin, että mitä niistä käyttäisi.
“Tietenkin aion, hölmö.” Naurahdin matalasti toisen kysymykselle huulet painaen kevyen, pehmeän suudelman toisen kaualle.
“En todella anna hänen selvitä tästä kuin koira veräjästä.” Hymisin mietteisiin vaipuneena, “Hän olisi voinut tehdä paljon enemmän vahinkoa ja satuttaa ihmisiä joista välitän, en katso sellaista hyvällä.” Puhuin rauhalliseen sävyyn, tehden hyvin selväksi ketä tarkoitin välittämilläni ihmisillä ja sen, että kanssani ei kannattanut lähteä leikkimään. Annoin paljon anteeksi, mutta hetkessä saatoin viedä kaiken toisen rakastaman, vaikka tunteellinen paskiainen olinkin.

Nimi: Razeback

28.02.2019 19:15
Yllättävää kyllä mies oli saanut tietoonsa kuka meistä oli kielinyt, ja vielä yllättävempää oli se että kaveri oli elossa vielä. Olisin voinut vannoa että hän olisi menettänyt päänsä heti kun Hyeon saisi tietää.
"Winston..." Avasin silmäni hitaasti, sanoen nimen hiljaa. "Hänen nimensä on Aron Winston." Puhuin kovempaa. Totta kai tunsin ihmiset jotka työskentelivät baarissamme. Vaikka baarin pitäjä pitikin huolta paikasta, jouduin minäkin joskus katsomaan paperiasioita. Koska olin kuulemma hyvä niissä.
"En usko myöskään. Hän on suurisuu, ei mikään nero." Vahvistin Hyeonin mielipidettä. Olin monta kertaa jutellut kyseiselle miehelle. Hän sanoo kyllä kaiken mitä sylki suuhun tuo ja tuntuu kuulevan yhtä paljon. Voi olla että hän on kuullut joltain asiasta ja ensitöikseen miellyttänyt pomonsa, tässä tapauksessa Aidenin, persettä sillä tiedolla.

"Aijotko puristaa hänestä tietoa?" Kysäisin mielenkiinto äänessäni. Myönnän olevani utelias, mikäli Hyeon aikoisi hieman kovistella Aronia.

Nimi: Yaryar

28.02.2019 18:52
En voinut mitään hymylle joka kohosi kasvoilleni miehen painautuessa lähemmäs kehoani. Hänestä tuli mieleen lapsi, omalla ehkä jopa kierolla tavallaan. Painoin hellän suudelman toisen niskaan hymähtäen.
“Black Diamondin yksi baarimikoista, mies - mustat hiukset… Lävistyksiä ja kasa tatuointeja.” Puhuin rauhalliseen sävyyn, “En toisaalta usko, että hän olisi sen itse selvittänyt. Ehkä viestinviejänä toiminut.” Lisäsin mietteliäämmin huulten kaartuessa pieneen hymyyn. En tiennyt mitä Amos oli keksinyt baarimikon päänmenoksi.
“En toisaalta ehtinyt itse tekemään yhtään mitään ja Amos ei ole läheskään samanlainen kuin minä, joten baarimikko luultavasti tulee taas töihin alta aikayksikön, mutta oppii pitämään turpansa kiinni tästä edes.” Lopulta hiljenin kun olin saanut kaiken sanottua. Jäin nuuhkimaan toisen hiuksia suorastaan tyytyväisenä.

Nimi: Razeback

28.02.2019 18:34
Tunsin kuinka mies takanani siirtyi lähemmäs ja kietoutui ympärilleni. Huokaisin myös, käpertyen pienemmäksi suurempaa kehoa vasten. Suljin silmäni, antaen Hyeonin lämpimän hengityksen niskassani rentouttaa itseni.

Hetken aikaa olin hiljaa, rauhoittuen miehen sylissä. Uni ei ollut lähelläkään ilmestymistä, mutta sainpahan levättyä ja se luultavasti riitti hetkeksi. Kohta olisi pakko nousta tekemään kahvia.
"Löysitkö muuten ikinä sitä joka antoi meidät ilmi?" Kysäisin yhtäkkiä. Ääneni oli rauhallinen, kuin olisin kysynyt viitsisikö mies keittää kahvia. En tainnut nyt hirveästi muuta ajatellakkaan kuin kahvia.

Nimi: Yaryar

28.02.2019 14:58
Tyytyväinen hymy kohosi huulilleni kun toinen otti asian hyvin rennosti. Turha stressaaminen ei tehnyt hänelle hyvää tuossa tilassa. Vilkaisin mustahiuksista joka käänsi minulle selän ja tuijotti vastakkaisella seinällä olevia, ajan saatossa kuluneita bändijulisteita. Asiaa suuremmin ajattelematta asetuin makaamaan sängylle kyljelleni toinen käsi kiertyen vanhemman ympärille. Hautasin kasvoni toisen hiuksiin pienen huokauksen saattelemana. Sormeni sivelivät toisen toista kättä rauhallisesti silmien painuessa jälleen kerran kiinni. Nautin olostani kaikesta huolimatta, pidin läheisyydestä - lähes aina.

©2019 Dead Rain - suntuubi.com