Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alwyenin

Maaginen Alwyen on Razebackin ja Yaryarin luoma maailma, jota asuttaa muodonmuuttajat, haltiat ja merenneidot. Aluksi koko sivusto oli tähän maailmaan perustuva kirjoitussivu, johon sai kuka tahansa liittyä.
Maaginen kuitenkin kuoli kesän hengissäolon jälkeen, mutta päätimme jättää kaikki tarpeelliset tiedot ja totta kai tarinat tähän.

Darmainen ja Azraelin tarinat ovat sidoksissa toisiinsa ja niitä kirjoitamme vuoronperään.

Roolipeliin

Hahmo Laji Kirjoittaja
Darmaine Black Muodonmuuttaja Razeback
Azrael Caucié Muodonmuuttaja Yaryar
Razanel Darklight Haltija Razeback
Leon Falk Muodonmuuttaja Yaryar

 

Tietoa maailmasta

Asuinalueet ja ympäristö

Luonto ja kasvit

Muodonmuuttajat, haltiat ja merenneidot

Kartta

 Wildroot
Haltijoiden asuintemppeli
 Usvakartano
Muodonmuuttajien Linna
 Kristallikeidas
Merenneitojen kotijärvi
 Ruskopolku
Wildroot-Usvakartano
Kesto n. 2 päivää
 Hohkataival
Wildroot-Kristallikeidas
Kesto n. 20 h
 Viimatie
Usvakartano-Kristallikeidas
Kesto n. päivän
 Ikirusko
Aina ruskainen lehtimetsä
 Hallajärvi
Viileävesinen järvi
 Kalmansilmä
Sokkeloiset pimeät luolastot
 Blue Sky Rescue
Eläinten pelastusyksikkö
 Muinaiset rauniot
Tuntemattomat kivirauniot
Toivomuskaivo
Mystinen kivirakennelma
Tähtiluola
Timanteilla vuorattu luola
Lintukoto
Petolintujen suosima vuori
Usvalaakso
Sankan usvan peittämä laakso
Surumetsä
Omituinen synkkä metsä
   

Kartan läpi käveleminen kulmasta kulmaan linnuntietä kestää noin 3 päivää. Huomioikaa että ajassa ei ole otettu huomioon jokia, järviä tai muita.

Merkinnät

Viidakko on merkitty karttaan vaaleanvihreällä pohjalla ja saniasen lehti -symbolilla. Viidakossa on paljon maastonvaihtelua ja siellä on niin korkeita vuoria kuin matalia solia. Viidakossa kulkee paljon pieniä polkuja ja kävely polkujen ulkopuolella on hankalaa.

Sekametsä on merkitty harmaanvihreällä taustalla ja kuusten ja lehtien kuvilla. Sekametsä on melko tasaista ja helppoa kävellä. Polkujakin menee siellä täällä.

Havumetsä on merkitty tummanvihreällä pohjalla ja kuusi-symboleilla. Siellä maa on kuivaa ja kivikkoista. Havumetsät ovat valoisia, mutta maassa kasvaa harvoin mitään.

Ikirusko on merkitty oranssilla pohjalla ja lehti-symboleilla. Ikirusko-metsässä puut ovat aina lehdiltään keltaisia, oransseja tai punaisia. Se on valoisa ja kaunis metsä, mutta aamuisin se kerää paljon sumua.

Sillat on merkitty jokien päälle harmaiksi kaariksi.

Vesiputoukset on merkitty järvien päälä olevana valkoisena kuohuna. Tälläisistä paikoista merenneidot eivät pääse uimaan ylös, vaan ne on kierrettävä. Alas he pystyvät kyllä laskemaan putouksista.

Muuri on merkitty harmaanruskealla taustalla ja vuori-symboleilla. Muuri ympäröi koko Alwyenin ja sen päälle on erittäin vaikea kiivetä sillä suurin osa seinämistä on pystysuoria, muurin lailla. Haltijat eivät pysty lentämään Muurin päälle. Muurin takana on suuri, tumma, meri nimeltään Synkkä.

Paikat

Kalmansilmä

Suuri luolastokompleksi, johon on kaksi tiedettyä sisäänkäyntiä. Luolastot ovat säkkipimeitä ja paikoittain erittäin ahtaita.

Muinaiset rauniot

Paikalla on joskus ollut ilmeisesti suuri temppeli, linna tai joku muu rakennelma. Kukaan ei tiedä mitä siinä on ennen ollut, mutta jäljellä on enää rehevöittyneet rauniot.

Toivomuskaivo

Outo, puoleen metriin nouseva, kivirinki jonka sisällä on muutamien metrien pudotus. Sen sisällä on aina vettä. Monta ihmeellistä huhua Toivomuskaivosta on lähtenyt kiertämään ja sanotaan että tiettyjen kukkien heittäminen kaivoon toteuttaa tiettyjä toiveita. Esim. ruusu toteuttaa rakkautta, lilja tuo hyvää onnea, päivänkakkara edistää terveyttä. Kukkia on monenlaisia. Myös huonoa onnea tuottavia kukkia on olemassa.
Kukat pitää heittää sellaiseen aikaan että joko auringon tai kuun valo kajastaa suoraan kaivoon.

Tähtiluola

Korkea luola Muurin seinämässä. Päivisin se näyttää normaalilta luolalta mutta öisin, kuun valaistessa, seinässä olevat timantit hohtavat ja luovat luolan lattiaan tähtikartan. Jotkut sanovat nähneensä näkyjä tulevasta nukuttuaan Tähtiluolassa.

Surumetsä

Pimeä ja hiljainen havumetsä Alwyenin pohjoisseinässä. Harva lintu laulaa tässä metsässä ja eläimetkin tuntuvat välttelemään paikkaa. Metsässä saattaa tuntua siltä kuin joku katselisi koko ajan.
Metsä on muodomuuttajien suosiossa. Kun joku läheinen on kuollut Surumetsään on helppo mennä suremaan.

 

©2019 Dead Rain - suntuubi.com